Slagschroefbits met hoog torsievermogen

Artikel delen

Makita heeft XTT slagschroefbits toegevoegd aan de bestaande serie Prestatieverbeteraars®. Deze slagschroefbits zijn bij uitstek geschikt voor slagschroevendraaiers voor schroeven in hout en metaal. Ze onderscheiden zich door een zeer goede pasvorm, coating en torsievermogen.

Tot de Makita Prestatieverbeteraars® behoort een aantal geselecteerde accessoires die zorgen voor een optimale verbinding tussen het gereedschap en het materiaal. Hierdoor verloopt de bewerking van het product beter, sneller, stiller of nauwkeuriger en neemt de productiviteit toe.
De Makita XTT slagschroefbits zijn gemaakt van kwaliteitsstaal en voorzien van een speciale goudkleurige coating die roestvorming voorkomt. De XTT serie bestaat uit slagschroefbits van 25 mm en 50 mm, leverbaar in TORX, Pozidriv en Phillips passing. Daarnaast bestaat de serie ook uit dopsleutels en adapters. De XTT dopsleutels beschikken over een non-magnetische ring voor het bevestigen zonder metaalresten. Dankzij deze adapters zijn doppen ook op moeilijk bereikbare plaatsen te gebruiken, tot 15º in de hoek.

Prestatieverbeteraars
Met de Prestatieverbeteraars benadrukt Makita het belang van goede accessoires. Want voor het leveren van vakwerk zijn goede accessoires minstens zo belangrijk als goede machines. Tot de serie Prestatieverbeteraars behoren onder andere XTT slagschroefbits en dopsleutels, Mforce zaagblad, twee speciale decoupeerzaagbladen, P4S SDS-PLUS betonboor, twee hard metalen reciprozaagbladen, een zelfslijpende SDS-MAX puntbeitel, diverse diamantschijven, een universele gatzaag met houder en centreerboor en een kunststof schroefgeleider.

Makita Nederland B.V., Eindhoven, (040) 206 40 40, www.makita.nl/xtt of www.makita.nl/prestatieverbeteraars