Sloten voor rolsteigers en achterdeur bestelwagens

Artikel delen

Bick BV levert onder de naam DoubleLock een breed gamma aan antidiefstal producten voor onder andere bestelbusjes, bouw, vrachtwagens, containers, watersport, caravans en aanhangwagens. Nieuw is het rolsteigerslot DoubleLock Spider.

Kenmerkend voor DoubleLock producten is de hoge kwaliteit, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid. De producten worden zelf ontwikkeld, waardoor het bedrijf in staat is om voor de klant specifieke oplossingen te ontwikkelen en te leveren.
De nieuwe DoubleLock Spider voorkomt het ongewenst demonteren van de rolsteiger. Het slot is geschikt voor vrijwel elk type rolsteiger en verbindt twee opbouwframes en twee schoren. Binnen 5 seconden is uw rolsteiger op slot, zonder losse onderdelen. Het steigerslot kan met uw eigen gelijksluitende discussloten (70 mm) afgesloten worden (niet meegeleverd).
Vermeldenswaard is ook het DoubleLock Van Lock. Dit is een slot ter beveiliging van de achterdeur of klep van bestelwagens. Dit slot is geschikt voor vrijwel elk type bestelwagen met een trekhaak. Geen montage van hulpstukken en binnen 5 seconden op slot. Dit slot wordt geleverd met discusslot, inclusief vijf sleutels.

Bick BV
www.doublelock.com