Snel een defect slot vervangen

Artikel delen

CES Vario Flex is een handig systeem om snel en gemakkelijk een defect slot te vervangen. Alle belangrijke maten van het slot, zoals de afstand, de doornmaat en ook de kozijnmaat zijn variabel in te stellen. Daarmee kunt u met een minimum aan onderdelen een maximum aan verschillende slotvarianten samenstellen. Zo bent u op elke deursituatie die u aantreft perfect voorbereid.

Het basisslot is ingesteld op een afstand van 92 mm. Indien een afstand van 72 mm benodigd is, kan het slot snel en eenvoudig tot de juiste maat in elkaar worden geschoven. Het systeem bevat een basisslot met een doornmaat van 30 mm. Met de meegeleverde opvulplaten kan de doornmaat tot maximaal 45 mm worden vergroot. De montageset bevat ook voor elke doornmaat de bijpassende dag- en nachtschoten.
Met diverse vlakke voorplaten en een voorplaat met u-profiel kunnen de meest uiteenlopende slotvarianten worden nagebouwd. Twee reduceerhulzen maken het bovendien mogelijk de tuimelaar van 10 tot 9, of 8 mm te verkleinen.

Snel in te bouwen
Met het systeem bent u in staat onmiddellijk ter plaatse het benodigde slot in te bouwen. Wachttijden op grond van bestellen, leveren en nogmaals voorrijden zijn niet meer nodig. De inbouw is altijd heel eenvoudig aan de hand van de duidelijke handleiding. Met dit innovatieve slotsysteem kunt u het aantal sloten dat u op voorraad moet hebben tot een minimum beperken en daarmee een aanzienlijke besparing van uw investeringskosten bereiken.
Om de systeemset na gebruik weer te completeren is het alleen nodig de gebruikte onderdelen na te bestellen. Het slot voldoet aan de eisen volgens DIN EN 12209.

CESnederland B.V.
www.ces.eu