Van cascobouw tot afbouw

Artikel delen

Evenementenhal Gorinchem organiseert op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 oktober 2013 de tiende editie van Beton Vakdagen Gorinchem. Deze beurs wordt voor het eerst gecombineerd met Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen Gorinchem. Aannemers, architecten en inkopers kunnen gedurende drie dagen netwerken en zaken doen met exposanten die de schilder-, glas-, afbouw,- en betonbranche vertegenwoordigen. Laat u daarnaast van A tot Z informeren over de cascobouw tot de afbouw. U kunt als bezoeker met één entreebewijs beide vakbeurzen bezoeken. 

Tijdens de Beton Vakdagen Gorinchem 2013 is er de mogelijkheid om alle innovaties op het gebied van productie en verwerking van beton te leren kennen. Naast het platform om kennis op te doen voor uzelf en uw medewerkers, is het dé gelegenheid om uw netwerk uit te breiden of te onderhouden. De huidige marktomstandigheden zorgen voor de behoefte vanuit de markt aan praktijkgericht vakmanschap, iets waar de organisatie met de Bouwplaatacademie op in speelt. Het waarborgen van kostenefficiënt werken is zeker in deze tijd een must. Tevens is relatiebeheer een punt dat bij bedrijven hoog in het vaandel moet staan, bestaande klanten tevreden houden is belangrijker dan ooit te voren. Een belangrijk onderdeel hiervan is het garanderen en waarmaken van de kwaliteit van uw werkzaamheden. Dit kan alleen als u de kennis van u en uw personeel blijft optimaliseren.

Kennisoptimalisatie met Bouwplaatsacademie
De Bouwplaatsacademie bestaat uit korte intensieve praktijkcursussen van elk 2 uur, inclusief documentatie en een bewijs van deelname uitgegeven door de Betonvereniging. De volgende praktijkopleidingen kunt u volgen:
•    Inkoop van beton; goedkoop of duurkoop? Dinsdag en donderdag om 9:30 uur.
•    Betonmortel op de bouwplaats. Woensdag en donderdag om 9:30 uur.
•    Beton en de truckmixerchauffeur. Dinsdag om 9:30 uur.
•    Monteren kan je leren. Woensdag om 9:30 uur.
•    Sturen op sterkte. Donderdag om 9:30 uur.
•    Leren communiceren. Dinsdag om 9:30 uur.
•    Het Gietbouwinformatiemodel helpt de uitvoering op gang! Woensdag en donderdag om 9:30 uur.

Aanmelden kan via www.bouwplaatsacademie.nl.