Voor elke taak het juiste toestel

Artikel delen

Bosch is uw betrouwbare partner voor bouw en industrie. De blauwe elektrische gereedschappen ondersteunen vaklieden optimaal bij hun dagelijkse werk. Bosch weet wat bij het werk telt: kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties, ergonomie en bedieningscomfort. Daarbij komen systeemaccessoires en serviceaanbiedingen voor elke werksituatie.

Bosch-accumachines zijn niet alleen krachtig, maar zetten de toon op het vlak van formaat en gewicht. Ze hebben een optimaal gewicht, zijn robuust en kennen een lange acculooptijd. Bosch biedt in elke voltklasse een uitgebreid productassortiment aan.

Voor elke taak het juiste toestel
Compactheid    Gering gewicht    Uithoudingsvermogen    Robuustheid    Vermogen
3,6 volt    10,8 volt    Light series    Dynamic series    Robust series        36 Volt
    14,4 volt / 18 volt   

EC-motortechnologie
In de motorsport kunnen topprestaties alleen door een precieze afstelling van het voertuig bereikt worden. En net zo heeft Bosch de nieuwe accumachines met borstelloze EC-motortechnologie exact op de eisen van vaklui afgestemd en geperfectioneerd. Het bijzonder hoge rendement van de Bosch EC-motoren maakt de ontwikkeling van extreem lichte en compacte toestellen, die door topprestaties overtuigen, mogelijk. Het resultaat: hoogefficiënte accumachines met een optimale prestatie-/gewichtverhouding en een tot 100% verlengde levensduur.

Bosch
www.bosch-pt.com/nl