Winterjacks en vesten helpen u door de winter

Artikel delen

Het merk Assent van Rehamij komt met een uitbreiding in het kledingassortiment. Deze winter komt het merk met maar liefst vijf nieuwe items, bestaande uit drie verschillende vesten en twee winterjacks.

Het Mildura sweatvest is voorzien van kraag en rits en verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Het Salta vest in wit/antraciet heeft een bontvoering en is ideaal voor schilders en stukadoors deze winter. Het Junín sherpavest in antraciet/zwart heeft een polyester voering en kraag. Naast de vesten, worden er ook twee nieuwe jacks geïntroduceerd. Het witte Levin pilotjack heeft een bontvoering en het zwarte Presa winterjack is voorzien van fleecevoering.
Buiten de nieuwe winterartikelen, introduceert Assent begin volgend jaar ook nieuwe items in het kernassortiment. De bestaande broeken worden vernieuwd en er komen twee nieuwe broeken bij. Alle broeken hebben een YKK ritssluiting en drievoudig gestikte naden. De nieuwe broeken hebben tevens contrasterende stiksels en Cordura kniezakken. Daarnaast wordt de bestaande joggingbroek in het wit, uitgebreid met de kleur antraciet. Bovendien wordt de verpakking in een nieuw jasje gestoken.
Rehamij is totaalleverancier PBM. Assent is het merk voor de Professionele Klusser met werkkleding voor schilders/ stukadoors, bouw en industrie.

Rehamij
www.rehamij.nl