Congres aanpak funderingsproblematiek

Artikel delen

Op 21 november vindt in de TU-Delft, gebouw Civiele techniek, te Delft het congres ‘Aanpak funderingsproblematiek’ plaats. Drie hoogleraren van de TU-Delft een Tweede Kamerlid en een wethouder zullen u informeren over de ontwikkelingen ten aanzien van de aanpak funderingsproblematiek in het plenaire ochtendprogramma. De inloop start om 9.15 uur en de aanvang van het programma is 10.00 uur. D toegang is gratis, mits tijdig aangemeld.

Aan de orde komen:

•    Inleiding
•    De funderingsproblematiek en de politiek
•    Techniek en funderingsherstel
•    Financiering van funderingsherstel
•    Stedelijk waterbeheer
•    De evaluatie funderingsproblematiek Dordrecht

Rond het congres is er een informatiemarkt met organisaties die betrokken zijn bij de aanpak funderingsproblematiek en met hun aanwezigheid het congres steunen. Er is nog ruimte genoeg voor meer bezoekers, de toegang is gratis aanmelden kan nog steeds. In verband met de organisatie en catering willen we wel graag dat u zich zo snel mogelijk aanmeldt door een mail te sturen naar info@kcaf.nl

Aanmelden en informatie: www.kcaf.nl.