Handen reinigen zonder water

Artikel delen

Uw vieze handen of gereedschap schoonmaken zonder water? Dat kan met het nieuwe reinigingsproduct van Dreumex: Ultra Power Wipes. De compacte verpakking is makkelijk te verplaatsen en laat zich eenvoudig open- en dichtklikken, waardoor de wipes niet uitdrogen. Ze zijn daarmee zeer praktisch in de bouw en mobiele werkplaatsen.

De ultrasterke wipes hebben een scrubzijde waarmee bijvoorbeeld vet, vuil, olie, smeer, verf, teer en inkt gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Daarnaast bevatten ze oplosmiddelvrije vloeistof, waardoor de handen niet uitdrogen. De vloeistof is reactiveerbaar door het simpelweg toevoegen van water. De Ultra Power Wipes zijn wereldwijd de enige op de markt met deze innovatieve eigenschap.
De wipes hebben zich op de Amerikaanse markt al bewezen. Jan-Chris Heeger, CEO van Dreumex, legt uit waarom: ‘Dat komt doordat de wipes praktisch zijn, uitstekend werken én lang meegaan. We weten allemaal dat het afsluiten van zo’n pot in werksituaties geen prioriteit heeft. Daarom hebben we onze verpakking zeer eenvoudig afsluitbaar gemaakt én ervoor gezorgd dat de vloeistof opnieuw te reactiveren is. Wipes weggooien is dus verleden tijd.’
Een verpakking bevat 90 wipes, die dankzij het sterke materiaal en de goede perforatierand eenvoudig af te scheuren zijn. Tijdens de introductieperiode, die loopt tot en met eind november, krijgt de klant de tweede pot voor de halve prijs.

Dreumex B.V., Oss, (0412) 406 506, www.dreumex.com