Met frisse moed op naar 2014!

Artikel delen

Het einde van 2013 nadert. Dit jaar was wederom een turbulent jaar, waarin de bouwsector afscheid heeft moeten nemen van een aantal prominente partijen in de bouw. Er is van alles gaande en waarschijnlijk is de laatste slag nog niet geslagen. Toch ziet Slimbouwen veranderingen in de markt, die leiden tot nieuwe kansen. Het water begint te borrelen. Het is aan u de keus hoe u uw hooft boven water houdt. U kunt blijven watertrappelen of  ervoor kiezen uit het water te klimmen en aan boord te treden. Samen met de participanten gooien wij in 2014 namelijk het roer om!
Slimbouwen blijft volgend jaar netwerkbijeenkomsten organiseren, maar in 2014 komt de nadruk te liggen op het verbinden van bedrijven; bedrijven die samen doen! Doeners die zich in willen zetten voor de transformatie van de bouwsector, resetten samen het bouwproces! Dit doen we door de gaten in de markt te zoeken, onderzoek te initiëren en concreet voorbeeldprojecten te realiseren. De kracht van Community spreekt en het bedienen van alle personen die al het los- en vastgoed consumeren (dat wij creëren) is het doel.
Bent u ook een doener? Sluit u dan aan bij Slimbouwen en ga samen met uw innovatieve collega’s actief werken aan oplossingen. Op de website van Slimbouwen onder de kop deelnemen vindt u meer informatie over de wijze en kosten voor deelname in Slimbouwen.