Totaalconcept voor badkamer

Artikel delen

Villeroy & Boch introduceert met All in One een totaalconcept voor de badkamer. Het concept bestaat uit een wastafel, meubel, spiegel, douche of bad, sanitair, tegels en kranen. Met de complete badkamer, biedt het merk extra koopgemak voor een scherpe prijs. All in One heeft een aantrekkelijk design en bestaat tegelijkertijd uit genoeg kleurvariaties en maatuitvoeringen om de badkamer naar eigen smaak en inzicht in te richten.

Villeroy & Boch staat bekend om de vele en luxe combinatiemogelijkheden van haar badkamercollecties. Met het All in One concept kiest het merk voor een andere richting, door juist een complete designbadkamer in één aan te bieden. Alle badkamerbenodigdheden zijn aanwezig in dit concept, tot aan de tegels en kranen toe, waardoor er geen aanvullende producten uit andere collecties nodig zijn. Het vergemakkelijkt de keuze van de consument.
De meubels komen uit de Verity collectie en zijn verkrijgbaar in de kleuren Glossy White, Glossy Anthracite, Terra Mat, Sable, Orme Graphite en Orme Impresso. De wastafels, meubels en spiegelkasten zijn in diverse maten beschikbaar. Daarnaast kan men kiezen uit een bad of een douche, maar de klant kan zelf natuurlijk ook kiezen voor een aanvulling door combinatie van beide.

De collectie
De All in One badkamer is samengesteld uit de volgende producten:
Uit de Verity collectie:
•    wandcloset met zitting met Soft Close en Quick Release;
•    wastafel en meubel;
•    spiegel of spiegelkast.

Uit andere collecties:
•    Subway kranen;
•    Villeroy & Boch X-plane vloertegels en White & Cream wandtegels;
•    Futurion Flat douchevloer (Quaryl);
•    Oberon bad (Quaryl).

Het All in One badkamerconcept is exclusief te koop bij de Villeroy & Boch Selected Dealers.

Villeroy & Boch, Mettlach (Duitsland), www.villeroy-boch.nl