Boels Training helpt bij het vergroten veiligheid

Artikel delen

Met de nieuwe naam ‘Boels Training’, een geheel vernieuwde website en een overzichtelijke gids met alle opleidingsmogelijkheden helpt Boels Verhuur haar klanten bij het vergroten van de veiligheid op de werkplaats. Boels Training biedt een breed pakket aan trainingen en certificaten volledig gericht op de beroepspraktijk, waardoor medewerkers verantwoord aan de slag kunnen.

Boels Training heeft een eigen opleidingscentrum waar de theorie direct in de praktijk kan worden gebracht. Daarnaast worden de opleidingen ook op locatie in Nederland en België aangeboden. Met het trainingsaanbod en een groot aantal trainingslocaties biedt Boels, zowel de zzp’er als de groot zakelijke klanten, maatwerk om snel en dichtbij een training te volgen. Binnen de categorieën Hoogwerkers, Machines en Veiligheid kan gekozen worden uit een breed pakket aan trainingen zoals: diverse hoogwerkertrainingen, veilig werken met diverse machines of VCA en Lading zekeren. Natuurlijk worden alle trainingen afgerond met een certificering en beheert Boels voor haar klanten de periodieke bijscholing.
Frits Leipoldt, manager Boels Training: ‘Boels gaat nog verder. We bieden desgewenst een complete trainingsoplossing op maat voor onze klanten. We zorgen voor een afgestemd trainingstraject met het benodigde materieel, op de juiste locatie en op het gewenste tijdstip. Zo kunnen professionals altijd beschikken over de juiste certificaten.’

Meer informatie over het totale trainingsaanbod wordt weergegeven op www.boelstraining.com of is te verkrijgen in gidsvorm. De trainingsspecialisten staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en zijn direct bereikbaar via: 0900-222 9990 (€ 0.05 p.m.) voor Nederland of 078-160 011 (€ 0.02 p.m.) voor België.