Combinatie dakdoorvoeren voor hellende daken

Artikel delen

Wilt u geen verzameling van losse dakdoorvoeren op het dak, dan biedt Ubbink haar nieuwste ontwikkeling;  de ultieme combinatie van dakdoorvoeren, de Kompakt Schoorsteen 2.0. Deze verzamelkap is geschikt voor dakhellingen van 15° tot 55°.

In de Kompakt Schoorsteen 2.0 kunt u diverse functies combineren:
•    Rookgasafvoer en luchttoevoer voor gesloten gastoestellen (HR T120).
•    Geïsoleerde luchtafvoer van mechanisch ventilatiesysteem, ook geschikt voor WTW toestellen.
•    Rioolontluchting.
De schoorsteen staat altijd haaks op het dakvlak, wat het boren makkelijker maakt. De haakse montage resulteert ook in een minimale dakdoorbreking en optimaal behoud van de dakisolatie. Met de Kompakt Schoorsteen 2.0 heeft u altijd de juiste buislengte, ook bij steilere daken en dikkere dakpakketten. De breedte van de kap past binnen de panbreedte van een sneldekpan en is inclusief indekdeel. De verzamelkap werkt u luchtdicht af met een luchtdicht manchet.
De verzamelkap is leverbaar in verschillende configuraties en kent geen linkse en rechtse uitvoeringen. Er is altijd sprake van dezelfde bevestigingsmethode en dezelfde sparing; ook bij een steile dakhelling. De verzamelkap is geschikt voor prefab bouwen en voor alle pannen. Uiteraard voldoet dit product aan alle regelgeving (NEN en Bouwbesluit).

Ubbink  BV, Doesburg, (0313) 480 200, www.ubbink.nl