KnaufZeker®: 100% garantie op systeemprestaties

Artikel delen

Met de huidige marktontwikkelingen is het van steeds groter belang om je te onderscheiden. Daarom streven Knauf en Knauf Insulation naar een hoog kwaliteitsniveau. Door Knauf producten met elkaar te combineren en te verwerken in een systeem, worden de prestaties gewaarborgd. Deze garantie heet KnaufZeker®: de zekerheid dat de Knauf systemen hun topprestaties halen en houden.

KnaufZeker omvat diverse systemen die vooraf uitvoerig getest zijn op hun individuele en gecombineerde prestaties. Bijzonder is dat er voor een grote diversiteit aan toepassingen een systeem beschikbaar is. Afhankelijk van het systeem gelden specifieke prestaties, zoals brandwerendheid, thermische en akoestische prestaties. Met deze prestatiegarantie kan een belangrijke meerwaarde worden geboden. Zo kunnen systemen toegepast worden die voldoen aan de gewenste prestaties. Dit biedt extra zekerheid.
De garanties van KnaufZeker gelden voor alle systemen van Knauf en Knauf Insulation, die vermeld staan op de website www.knaufzeker.nl. Met de ‘Prestatiewijzer’ is terug te vinden welke producten binnen de garantie vallen en de gegarandeerde prestaties die voor dat systeem van toepassing zijn.
Daarnaast kan via de Prestatiewijzer een KnaufZeker certificaat worden gegenereerd: indien in een project wordt gewerkt volgens KnaufZeker, dan kan de verwerker dat met behulp van een KnaufZeker certificaat aan zijn opdrachtgever aantonen.