Overname activiteiten Oosterhoutse Beton Centrale

Artikel delen

Na de bekendmaking dat de Oosterhoutse Beton Centrale (onderdeel van BTE) haar activiteiten op korte termijn beëindigt, hebben BTE Nederland en Cementbouw Betonmortel Groep (onderdeel van CRH) afspraken gemaakt op commercieel en personeelsgebied.

BTE Nederland, dat zich met name richt op het maken van betonproducten en betonelementen, ziet in de productie van betonmortel voor externe opdrachtgevers minder kansen voor de toekomst. Voor Cementbouw daarentegen zijn de activiteiten van de Oosterhoutse Beton Centrale van meerwaarde voor haar bedrijfsonderdelen CB Caron Beton, Transportbedrijf Jac. Caron en CB Caron Recycling in Oosterhout. Als gevolg van de gemaakte afspraken tussen Cementbouw en BTE kan de dienstverlening voor klanten onverstoord en volgens de gebruikelijke standaard worden voortgezet. De relaties worden hierover op korte termijn geïnformeerd. Aan zes van de medewerkers die bij de Oosterhoutse Beton Centrale actief zijn wordt een passende functie binnen Cementbouw geboden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Arlette Hauzer, Marketing & Communicatie Manager Cementbouw
Telefoon (023) 548 16 20 en (06) 128 255 85
E-mail a.hauzer@cementbouw.nl
Website www.cementbouw.nl