Stukadoors: Maak kans op Gouden Brander Spaan 2014

Artikel delen

Brander Afbouwprodukten nodigt alle stukadoors in Nederland uit om mee te dingen naar de Gouden Brander Spaan. Dit is dé vakprijs voor duurzaam en kleurrijk stucwerk. Alle kleurrijke projecten afgewerkt met sier-, glad- of spuitpleisters van Brander komen voor de prijs in aanmerking. Belangstellenden kunnen tot zondag 23 februari hun project indienen via www.goudenbranderspaan.nl. Op donderdag 10 april 2014 vindt de uitreiking van de Gouden Brander Spaan plaats.

De Gouden Brander Spaan is dé vakprijs voor stukadoors en afbouwbedrijven die kwaliteit en kleur hoog in het vaandel hebben. De award is in 1993 door Brander in het leven geroepen en staat zeer hoog aangeschreven in de afbouwbranche en bij opdrachtgevers. Daarmee is de prijs ook gelijk de beste reclame die een bedrijf voor zichzelf kan maken. De praktijk heeft geleerd dat het winnen van de Gouden Brander Spaan een belangrijke positieve boost op het gebied van imago en naamsbekendheid geeft. Dat leidt in de meeste gevallen tot een significante verhoging van het aantal nieuwe opdrachtgevers.
De Gouden Brander Spaan wordt in twee categorieën uitgereikt: ‘zakelijke opdrachtgever’ en ‘particuliere opdrachtgever’. Zowel kantoorgebouwen als woonhuizen komen dus in aanmerking voor een award. Elk project wordt door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op kleur en de toepassing van gekleurde Brander sier-, glad- of spuitpleisters. Daarnaast wordt er met bijzondere aandacht gekeken naar de afwerking en inventieve oplossingen voor moeilijk te stuken oppervlakken.

Vakprijs én publieksprijs
Na de sluitingsdatum buigt een deskundige en onafhankelijke vakjury zich over de projecten. Per categorie nomineert zij maximaal drie inzendingen waaruit een winnaar wordt gekozen. De winnaars ontvangen de Gouden Brander Spaan, een zeer uitgebreid publiciteitspakket met onder andere advertenties in vakbladen en professioneel promotioneel drukwerk over het project ter waarde van € 5.000,-. De genomineerden ontvangen professioneel promotioneel drukwerk over het project ter waarde van € 1.000,-.
Nieuw volgend jaar is de uitreiking van een publieksprijs. Na inschrijving zal ook het publiek via Facebook, Twitter en Brander.nl gevraagd worden om een winnaar aan te wijzen. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een voucher voor een hotelovernachting naar keuze ter waarde van € 150,-.