Vrouwelijke veiligheidsschoen

Artikel delen

Steel Blue breidt het assortiment veiligheidsschoenen uit met de Ladies Argyle. Deze damesschoen combineert de veiligheidskenmerken van een werkschoen met een vrouwelijke leest en een stijlvolle uitstraling. In vergelijking met een herenmodel heeft de Ladies Argyle een hogere boog, een kortere enkelhoogte en een kleinere instap. Hierdoor ondersteunt de schoen de gehele damesvoet waardoor het draagcomfort en de voetgezondheid toenemen.

Het bovenwerk van de nieuwe Steel Blue Ladies Argyle is geheel vervaardigd van waterbestendig soepel nubuck rundleer. De 145 mm hoge schoen heeft een zachte polstering, een lederen afsluitende watertong en de binnenvoering is volledig vochtregulerend. Het voetbed van de polyurethaan uitneembare binnenzool ondersteunt ook de boog van de voet zodat de schoen geschikt is voor een lange draagtijd. De stalen neus is bestand tegen een inslagkracht van 200 Joule en de loopzool is antislip, olie- en chemicaliënbestendig en extreem duurzaam.
Ook deze damesschoen van Steel Blue is uitgevoerd met de gepatenteerde multidichte schokabsorberende zool, Trisole™ Comfort Technology (TCTTM). Dit zoolsysteem absorbeert de schokken die anders door voeten, knieën, heupen en onderrug worden opgevangen. De Ladies Argyle is leverbaar in de kleuren Wheat en Claret, waarbij de subtiele lila accenten de schoen een stijlvolle en moderne uitstraling geven. De Ladies Argyle is verkrijgbaar in de Europese maten 36 t/m 43.
Steel Blue levert alle schoenen standaard met dertig dagen niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer de professional niet binnen dertig dagen kan merken dat de nieuwe schoenen als gegoten zitten en de vermoeidheid van de voeten is verminderd, dan ontvangt zij haar geld terug.

Ningaloo Trading, Wormerveer, (075) 614 60 27, www.ningalootrading.nl of www.steelblue.nl