App voor verwarmings- en ventilatiesystemen

Artikel delen

De nieuwe app van Brink Climate Systems zorgt ervoor dat de installateur dikke handleidingen en installatieboeken voortaan niet meer mee hoeft te nemen. Zelfs aansluitschema’s zijn er op te vinden. Ook de klant heeft alle gegevens direct bij de hand en hoeft niet meer te zoeken. 

In een apart deel van de app kan de installateur lezen hoe hij onderhoud moet plegen. Ook vindt hij daar allerlei aansluitschema’s. Gesleep met dikke handboeken is dus niet meer aan de orde. Belangrijk is ook dat gebruikers er zelf om vragen. Bij een foutmelding van het toestel moest de eindgebruiker eerst zelf op zoek naar zijn handleiding of Brink bellen voor een verklaring van de code. Nu kan hij die zelf opzoeken en de storing in sommige gevallen zelf eenvoudig verhelpen. Ook is een lijst toegevoegd van Climate OK-installateurs, waarvan Brink zegt dat ze kwaliteit leveren. Na de eerdere QR-code op de toestellen is dit de volgende stap op weg naar een hoger serviceniveau.
De app bevat nog meer functies die service bieden aan de consument, bijvoorbeeld wanneer die een filter moet vervangen. Ook biedt de app algemene informatie over Brink Climate Systems en is er een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) te raadplegen. De app is gratis beschikbaar in de Android Market en App Store.

Brink Climate Systems B.V., Staphorst, (0522) 46 99 44, www.brinkclimatesystems.nl