Handschoen houdt handen droog en warm

Artikel delen

Met de Showa Temres 281 blijven uw handen gegarandeerd droog: het membraan houdt water en vloeistof uit de handschoen, terwijl warmte en vocht direct van binnen naar buiten kan. Deze waterdichte en ademende handschoen is nu ook verkrijgbaar in de Showa Temres 282 wintereditie; met een extra isolerende voering.

De drager van de nieuwe handschoenen geniet in koude omstandigheden van warmte en een optimale bescherming tegen vloeistoffen. Transpiratie, irritatie, onaangename geurtjes en gevoelloze vingers zijn hiermee verleden tijd. De naadloze, dunne nylon liner is voorzien van een volledig ademende micro ventilerende PU-coating. De ademende membraan technologie houdt water uit de handschoen, terwijl warmte en vocht van binnen naar buiten kan zodat de handen droog blijven. De isolerende voering biedt bescherming tegen koude en zorgt voor een warm en comfortabel gevoel. Daarnaast is de handschoen mechanisch zeer sterk (level 4 EN388) en is de handschoen geschikt voor precisie- en montagewerkzaamheden. Prestop B.V. is importeur van Showa – Best® handschoenen voor Nederland.

Prestop B.V., Uden, (0413) 24 44 88, www.prestopbv.nl