Stand-alone toegangscontrole oplossing

Artikel delen

De kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke toegangscontrole oplossing LIPS Smartair is nu ook verkrijgbaar in een stand-alone versie. Een flexibel systeem dat heel eenvoudig toegangscontrole per deur mogelijk maakt.

De kern van het systeem bestaat uit een beslagset die in 10 minuten op een deur kan worden gemonteerd (bekabeling is niet nodig) en werkt in combinatie met het al aanwezige slot. In het beslag is een lezer geïntegreerd en zijn de autorisatiegegevens opgeslagen. Wanneer een toegangspas wordt ‘herkend’, kan de gebruiker de deur met de deurkruk openen. Het wijzigen of opheffen van autorisaties is offline (met een portable programmer), online, data on card en nu ook stand-alone mogelijk.
De stand-alone versie biedt de mogelijkheid om het toegangsbeheer zeer kostenefficiënt en geheel met behulp van programmeerkaarten te beheren, zonder de beheerssoftware te gebruiken. Gebruikerskaarten, keyfobs en andere toegangsdragers kunnen op eenvoudige wijze met deze programmeerkaarten worden ingeleerd in het beslag. Elke toegangsdrager is individueel te blokkeren. Daarnaast biedt deze versie een ‘kantoorfunctie’ (loopstand). LIPS Smartair stand-alone is uitermate geschikt voor een klein aantal binnendeuren en/of gebruikers.

ASSA ABLOY Nederland B.V., Raamsdonksveer, (088) 639 46 00, www.assaabloy.nl