Accessoires voor levensloop bestendig wonen

Artikel delen

Door de vraag naar levensloop bestendig wonen in samenhang met comfort, zelfstandigheid en luxe, heeft Emco de serie badaccessoires system2 uitgebreid. Nu kunnen liefhebbers van luxe en kwaliteit ook genieten van meer bewegingsvrijheid, extra comfort en een optimale veiligheid. En is veiligheid niet in het geding, dan biedt het bedrijf een toonaangevend pallet aan badaccessoires voor badkamers, toiletten en wellness ruimten.

De serie emcosystem2 heeft een nieuwe look en is daardoor zo divers als het leven zelf. De keuze uit de vele functionele mogelijkheden biedt een hoog comfort en zorgt ervoor, dat mensen die minder goed ter been zijn toch zelfstandig kunnen leven. Voor iedereen is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke wandsteunen en handgrepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare toiletsteunen, wandzitjes en de nieuwe comfortabele rugsteun. Voor een nieuwe look zijn de toiletrolhouders met of zonder deksel leverbaar en is een assortiment douchegordijnstangen toegevoegd. Om nog beter aan individuele wensen tegemoet te komen zijn een aantal grepen zowel in volledig chroom, als met het kenmerkende zwarte accent leverbaar.

EMCO Benelux B.V., Hedel, (073) 599 83 20, www.emco.de/benelux