Ademende, waterdichte én flexibele handschoen

Artikel delen

In de Showa 306 handschoen van Prestop zijn ademend vermogen, waterdichtheid én flexibiliteit verenigd in één product. Ideaal voor diverse branches, zoals bouw, logistiek, transport, groenvoorziening en openbare werken.

Dankzij de nieuwe coating technologie van schuimlatex, is de handschoen waterdicht en toch ademend. Wat voor weer het ook is, het maakt niet meer uit: u wordt tegen alle mogelijke omstandigheden beschermd. De dual coating zorgt bij warm weer voor verkoeling, terwijl deze laag bij koud weer isoleert en de handen warm en droog houdt. Door de opgeruwde latex palm heeft de handschoen een goede grip, waar Showa al jarenlang om bekend staat. Daarnaast zorgt het ademend vermogen ervoor dat transpiratie tot het verleden behoort en biedt deze nieuwe handschoen een hoog comfort, goede pasvorm, lange levensduur en flexibiliteit.

Prestop B.V., Uden, (0413) 24 44 88, www.prestopbv.nl