Creatief met hardschuimplaten

Artikel delen

PCI, de leverancier van tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen, heeft het assortiment bouwplaten uitgebreid met PCI Pecidur Creativ. Deze ronde, waterdichte platen kunnen worden gebruikt voor zuilen, ronde douches en banken in bijvoorbeeld sauna’s.

De XPS hardschuimplaten PCI Pecidur waren al verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Met de nieuwe Creativ-platen kunnen eenvoudig rondingen met een diameter vanaf circa 20 cm worden bekleed. Ze zijn aan beide zijdes voorzien van een waterdichte mortellaag. De gemakkelijk te snijden en aan te brengen platen hebben een formaat van 260 x 60 cm en een dikte van 20, 30, 40 of 50 mm. Ook de bijbehorende rozetten en pluggen levert PCI.
PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen omvatten het gehele lijmproject, van primers, waterdichtingssystemen en XPS-hardschuimplaten tot tegellijmen, voegmortels en kitten. Dit wordt aangevuld met bouwchemische producten, zoals aangiet- en betonreparatiemortels, kleurstoffen, vezels en reinigingsmiddelen.

PCI, Oosterhout, (088) 47 666 47, www.PCI-Afbouw.nl