Eerste Jongeneel+ vestiging in Alkmaar

Artikel delen

Op 14 januari 2014 is Jongeneel Alkmaar heropend. Deze vestiging is grondig verbouwd tot Jongeneel+ vestiging en de eerste locatie waar alle vernieuwingen van Jongeneel gestalte krijgen. Dit betekent concreet dat klanten, naast het uitgebreide assortiment hout en plaatmateriaal, de voordelen kunnen ervaren van een breder, dieper en meer uitgekiend assortiment met bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, lijmen, kitten, verf en gereedschap. 

In het Kenniscentrum geven zeer ervaren productspecialisten advies op het gebied van hout en plaatmateriaal, deuren, daken, gevels, isolatie en afbouw. Ook geeft het Kenniscentrum antwoord op alle vragen over producten, materialen en hun toepassingen, regelgeving en innovaties.
Koninklijke Jongeneel B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van N.V. Deli Maatschappij. Samen met zusterbedrijven Bruynzeel Deuren (deuren), Heuvelman Hout (vurenhout), Actrice (plafond? en wandmateriaal) en RET Bouwproducten (plaatmaterialen) is Jongeneel actief in de markt van professionele gebruikers van hout? en bouwproducten.