Gouden Brander Spaan 2014

Artikel delen

Op donderdag 10 april 2014 vindt de uitreiking van de 10e Gouden Brander Spaan plaats met als thema ‘
‘Kleurrijk en duurzaam bouwen’. Gewaagde ontwerpen, ingetogen projecten met natuurlijke kleuren of prachtige stucco afwerkingen: het is allemaal mogelijk. In de beoordeling staat de beleving van de kleur naar de functie van het project of ruimte en de relatie met de omgeving centraal.

De Gouden Brander Spaan wordt in twee categorieën uitgereikt:
•    Zakelijke opdrachtgever
•    Particuliere opdrachtgever

Zowel kantoorgebouwen als woonhuizen komen dus in aanmerking voor een award. Elk project wordt door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op kleur en de toepassing van gekleurde Brander sier-, glad- of spuitpleisters. Daarnaast wordt er met bijzondere aandacht gekeken naar de afwerking en inventieve oplossingen voor moeilijk te stuken oppervlakken.

Inschrijven

Zowel zakelijke als particuliere projecten schrijf je dit jaar eenvoudig en snel online in via www.goudenbranderspaan.nl. Na het invullen van bedrijfs- en projectgegevens kun je direct alle bijbehorende projectfoto’s uploaden. Sluitingsdatum voor het insturen van project(en) is zondag 23 februari 2014.

Ga naar www.goudenbranderspaan.nl en schrijf je in!