Innovatieve Kuiptransporter

Artikel delen

Sinds 1 januari 2013 is het verplicht voor onder andere de stukadoor, tegelzetter en gipsbloksteller om de specie/lijmkuip op een verhoging te plaatsen van minimaal 30 cm. Wienese heeft deze uitdaging opgepakt met de innovatieve Kuiptransporter met een hoogte van 30 cm.

In de eerste helft van 2013 heeft de Inspectie SZW de verwerkers in de afbouw strenger gecontroleerd op arbeidsomstandigheden. Sinds de bouwvak volgt er direct een boete. Een zzp’er die op een werk bezig is, wordt op een gelijke manier behandeld als de afbouwer. Hiervoor geldt geen uitzondering meer.
Werken met de Kuiptransporter voorkomt boetes. Deze is uitgevoerd met vier geremde wielen en is belastbaar tot 200 kg. Door de eenvoudige en degelijke constructie is de Kuiptransporter deelbaar waardoor deze nauwelijks ruimte in beslag neemt tijdens opslag of transport. Dit hulpmiddel is universeel toepasbaar voor alle voorkomende kuipen en heeft een draagvermogen tot 200 kg. Hij is vervaardigd uit aluminium en vier wielen van 125 mm. De Kuiptransporter heeft een gering gewicht en is eenvoudig te demonteren.
De Wienese Kuiptransporter is verkrijgbaar bij de professionele bouwmaterialenhandel en verfgroothandel. Introductieprijs € 115,00 netto, exclusief btw (artikelnummer: 223880).

Wienese BV, Barneveld, (0800) 943 63 73 (gratis), www.wienese.nl