Juiste type harnasgordel

Artikel delen

De regels omtrent het gebruik van een harnasgordel zijn extra verscherpt. Er wordt ook strenger door de instanties gecontroleerd op het juiste gebruik hiervan. Dit houdt in dat mensen inventiever gebruik zullen gaan maken van hun harnasgordel en hier dan ook hogere eisen aan gaan stellen. Met het juiste type harnasgordel hoeft u geen hindernissen te ondervinden bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Om het draagcomfort en werkgemak te verhogen heeft Lanex de LX5 ontworpen. Dit harnasgordel is het nieuwste meest geavanceerde harnasgordel dat er op dit moment is.

Als u een harnasgordel draagt wat geschikt is voor uw specifieke arbeidseisen hoeft u ook geen lichamelijke klachten te krijgen van de harnasgordel. Lanex levert u alles op het gebied van persoonlijke beveiliging voor op het werk, maar ook voor andere doeleinden. Om het draagcomfort en werkgemak te verhogen heeft Lanex de LX5 ontworpen. Door de bundeling van toepassingen en gebruikers ervaringen, is deze harnasgordel verder door ontwikkeld.
Het hoge draagcomfort wordt bereikt door een goede pasvorm, snelsluitingen, comfortabele schokabsorberende banden en eenvoudige lengteverstellers. De samenstelling en het draagcomfort maken de harnasgordel zeer compleet voor een dagelijks inventieve gebruiker die hoge eisen aan zijn harnasgordel stelt.
De harnasgordel beweegt met het lichaam mee en heeft geen knelpunten. Het heeft verder een lange levensduur door behandeling met een vuilwerende coating. De gordel heeft tot slot een positioneringgordel met twee D-Ringen, gevoerde dijriem, bevestigingsriem en extra schouderbescherming die de harnasgordel comfortabeler draagcomfort geeft.

Je Netje BV, Valkenswaard, (040) 207 06 05, www.jenetje.com