Hufterproof stofzuiger met dubbele motoren

Artikel delen

Eén stofzuiger, met dubbele motoren, waar de werknemers op de werkvloer voor vechten om mee te mogen werken. En eentje die voldoet aan alle eisen op veiligheid en gezondheid en nog betaalbaar is ook. De Airbo stofzuiger van Klop Innovations is te zien op Bouw Compleet in Gorinchem.

Vrijwel alle bouwstofzuigers werken met filters. Deze filters zijn snel verzadigd en belemmeren bij veel stofaanbod de zuigkracht. Resultaat is dat de werknemers veel tijd kwijt zijn aan gedoe met de stofzuiger. De éénvoud van bediening, de zeer hoge luchtsnelheid, de hufterproofheid en de blijvende constante zuigkracht van Airbo, maakt dat werknemers deze stofzuiger graag meenemen naar de klus.
TNO heeft de Airbo stofzuiger geclassificeerd in de hoogste klasse A. Zowel in de categorie hout- als kwartsstof. Dit is volgens Klop Innovations uniek. Dus met één stofzuiger kunt u houtstof en kwartsstof volgens de geldende regels veilig opzuigen. Oplossingen voor slijpen, frezen, zagen, boren en schuren.

Financieel
De Airbo stofzuiger met dubbele motoren is al leverbaar vanaf € 695,00, excl. btw. Ten onrechte wordt vaak alleen naar de aanschafprijs gekeken, maar juist op de werkvloer moet de machine functioneren. Want als het daar niet lekker loopt kost het (veel) geld. De praktijkmensen van Klop Innovations geven u gratis advies op de werkplek en maken letterlijk op maat de juiste oplossing voor uw stofprobleem.

Klop Innovations
www.klopinnovations.com
Standnr. 160