IJzersterke werkbroek

Artikel delen

De Multi Pocket Ripstop Pant is gemaakt om zware dagen te doorstaan. Deze Carhartt werkbroek (100233) is bestand tegen scheuren en gaten en heeft een afneembare nylon gereedschapszak. Alle hoofdnaden zijn drienaads gestikt en de hoekpunten zijn voorzien van rivets om alles stevig bij elkaar te houden. Het model heeft een ergonomisch ontworpen pasvorm voor meer comfort en maximale bewegingsvrijheid waardoor niets je werk in de weg staat.

De met nylon gevoerde voor- en achterzakken zijn ‘spijkerhard’, zodat je alles kunt meenemen. Het afneembare, ijzersterke nylon opbergzakje kan zowel links als rechts gebruikt worden. Zo bepaal je zelf hoe je broek het beste werkt!
De multifunctionele zakken zorgen voor voldoende opbergruimte. De knieën zijn verstevigd met duurzame nylon. Bovendien is de nylon versteviging voorzien van een opening aan de onderkant zodat stof en zand gemakkelijk afgevoerd worden. Een hamerlus op het linkerbeen maakt het geheel compleet. De Carhartt Multi Pocket Ripstop Pant is verkrijgbaar in carhartt bruin, zwart, grijs en wit. Ervaar de broek zelf en laat je ervaringen weten via https://twitter.com/CarharttEurope of www.facebook.com/carhartteurope.

Carhartt® B.V., EMEA, Amsterdam, (020) 715 02 10, www.carhartt-europe.com