Master Builders Solutions in Europa

Artikel delen

Deze maand lanceert BASF het wereldwijde merk Master Builders Solutions in Europa. Dit betekent dat alle bouwchemische producten van het concern voortaan onder een herkenbare en uniforme naam op de markt worden gebracht. Volgens het bedrijf zorgt dit voor meer transparantie en duidelijkheid voor de klanten.

Onder meer door overnames en uitbreidingen hanteerde BASF inmiddels ruim dertig merknamen voor haar bouwchemische producten. ‘Dat maakte het er voor de klant niet overzichtelijker op’, zegt Head of Marketing Peter Michels van BASF Construction Chemicals in Oosterhout. ‘Met Master Builders Solutions bieden we een transparant en eenduidig totaalconcept, waarmee we het vakmanschap van onze divisie verbinden met de competenties van BASF (We create chemistry).’
Voortaan hebben de oplossingen van BASF voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie en renovatie wereldwijd dezelfde naam. Zo worden alle vloersystemen vanaf nu geleverd onder de merknamen MasterTop en Ucrete, reparatiemortels onder de merknamen MasterFlow en MasterEmaco en hulpstoffen onder de merknamen MasterGlenium ACE en MasterGlenium SKY. ‘Daardoor is het voor onze professionele partners eenvoudiger om de juiste oplossing te kiezen voor hun uitdaging’, aldus Michels. ‘Uiteraard kunnen onze klanten blijven rekenen op de topkwaliteit die ze van ons gewend zijn. We blijven de vertrouwde producten en systemen verkopen, alleen hebben ze voortaan een naam die duidelijker maakt voor welke toepassing ze zijn bedoeld.’

Meer informatie over de producten en activiteiten is te vinden op www.basfcc.nl.