Nieuwe producten voor na-isoleren zolders

Artikel delen

Voor het na-isoleren van zolders heeft Kingspan Insulation nieuwe artikelen aan haar assortiment toegevoegd. Vanaf nu is de iSoEasy™ Pro Hellend Dakplaat naast de Rc 2,5 en Rc 3,5 m2K/W nu ook verkrijgbaar voor een Rc van ruim 3 m2K/W, met slechts 82 mm dikte. Ook is het assortiment met het Therma™ TP13 Vloerisolatie Element uitgebreid, een na-isolatieproduct voor (zolder)vloeren.

iSoEasy™ Pro Hellend dakplaat
Goede isolatie aan de binnenzijde van de zolder bespaart al gauw honderden euro’s op de gasrekening. Het iSoEasy™ Pro zolderisolatiesysteem is nu ook verkrijgbaar in 82 mm, waarmee een Rc-waarde van ruim 3 m2K/W wordt behaald. Met de 100 mm iSoEasy™ Pro XL voldoet u zelfs ruimschoots aan de norm voor nieuwbouwwoningen uit het huidige bouwbesluit: Rc-waarde 3,5 m2K/W. De 82 mm kan worden geleverd in de volgende afmetingen: 1200 x 600, 1300 x 600 en 3000 x 600 mm.

Therma™ TP13 Vloerisolatie Element

Het Therma™ TP13 Vloerisolatie Element is bestemd voor het thermisch na-isoleren van (zolder)vloeren met een constructieve betonnen of houten ondervloer en biedt derhalve een uitkomst voor bijvoorbeeld vlieringzolders die als opslagruimte worden gebruikt.
Deze vloerisolatie is een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een alu meerlagen complex. De bovenzijde is voorzien van een 12 mm P3 gecertificeerde, vochtwerende spaanplaat en daardoor goed beloopbaar. Het element is voorzien van een sponning in de isolatieplaat, waardoor een optimale thermische prestatie wordt behaald. De spaanplaat is rondom voorzien van een groef. De elementen kunt u onderling verbinden door de bijbehorende lammello’s in de groef te schuiven. Zo realiseert u eenvoudig een geïsoleerde (zolder)vloer.

Kingspan Insulation B.V., Winterwswijk, (0543) 543 210, www.kingspaninsulation.nl