Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Artikel delen

 Geef inbrekers geen kans!
 
Ivana heeft het veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze extra toevoeging aan het beslag zorgt ervoor dat de cilinder volledig afgeschermd is, deze is daardoor beschermd tegen uitboren of uittrekken.
 
De cilinder is vaak het zwakke punt bij voordeuren. Door de cilinder uit te boren, doormidden te breken of door de kern eruit te trekken verschaffen inbrekers zich eenvoudig toegang tot uw woning. Bekijk het filmpje. 
 
Voor nieuwbouw wordt voor deuren die toegang geven tot de woning door het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) al beslag met kerntrekbeveiliging voorgeschreven. Hieronder vallen ook deuren van bergingen en garages indien deze een doorgang naar de woning hebben. Maar ook bij bestaande woningen bieden deze schilden of rozetten een makkelijke en snelle oplossing om de veiligheid te verhogen.
 
Daarbij komt dat een nieuw schild met kerntrekbeveiliging duidelijk herkenbaar is en inbrekers afschrikt, om deze reden wordt veelal gekozen om het beslag te vervangen. Ouderen of personen met een beperkte motoriek kunnen de afscherming van de cilinder echter als hinderlijk ervaren, voor deze groepen is een cilinder met SKG*** een uitstekend alternatief.
 
Ivana heeft drie verschillende beslag lijnen: Necosteel, Economy en Basic. De series zijn zo ontworpen dat ze allemaal hetzelfde gatenpatroon hebben. Hierdoor is het veranderen van serie en uitstraling heel gemakkelijk. Wilt u uw woning meer aanzien geven kiest u voor een mooi RVS Necosteel garnituur, maar wilt u op het laatste moment nog veranderen dan is dit geen probleem.
 
Geef inbrekers geen kans en plaats Ivana beslag of cilinders met kerntrekbeveiliging.