Boels presenteert nieuwe huurgids en website

Artikel delen

Boels Rental presenteert vandaag in 7 landen de nieuwe huurgids 2014/2015. De huurgids is al jaren een begrip bij professionals die regelmatig machines en gereedschappen nodig hebben. Tegelijkertijd lanceert Boels Rental een totaal vernieuwde website. De website en huurgids bieden een totaaloverzicht van meer dan 2.500 verschillende professionele machines en gereedschappen. Met deze multi-channel benadering wil Boels Rental haar klanten optimaal bedienen. 
 
Jaarlijks brengt Boels Rental een nieuwe huurgids uit. Yvo Hoppers, international marketing manager: “Ons verhuurassortiment is continu in beweging. Aan de ene kant wordt het assortiment steeds verder uitgebreid, aan de andere kant wordt het bestaande materieel vernieuwd. Dat betekent meer aanbod en andere specificaties. Onze huurgids is een begrip in de markt en wordt veelvuldig gebruikt. Met de nieuwste versie op zak ben je altijd verzekerd van het juiste materieel binnen handbereik.” 
 
De vernieuwde website speelt in op de toenemende behoefte om online materieel te selecteren en direct te reserveren. Het ontwerp is aangepast zodat nog sneller het juiste materieel voor een specifieke verhuurbehoefte getoond wordt. Yvo Hoppers: “Wij hanteren een multi-channel benadering. We willen onze klanten zo snel en goed mogelijk helpen. Klanten kunnen zelf kiezen hoe ze willen huren. Dat kan via de telefoon, in één van de meer dan 300 vestigingen in Europa, via de mobiele Boels app en onze website. De huurgids, app en website zijn handige hulpmiddelen om materieel te vinden. Maar ook onze ruim 2.300 verhuurspecialisten aan de telefoon en in onze vestigingen staan elke dag klaar met het beste advies.”
 
Gratis huurgids aanvragen
De nieuwe huurgids is gratis af te halen in alle Boels vestigingen of eenvoudig online aan te vragen via boels.com