Robuuste en compacte vouwsteiger

Artikel delen

Nieuw in het Altrex assortiment is de vouwsteiger 4400-POWER. Deze robuuste en compacte vouwsteiger is eenvoudig door te bouwen met onderdelen uit de Altrex 4000-serie tot een werkhoogte van 7,80 meter. Door het speciale scharnierprincipe is de vouwsteiger eenvoudig in en uit te klappen. Het platform is op diverse werkniveaus instelbaar, zodat eenvoudig op verschillende hoogtes kan worden gewerkt.

De vouwsteiger 4400-POWER is geschikt voor zowel binnen- als buitenwerk. Deze robuuste en compacte vouwsteiger heeft een basismaat van 0,75 x 1,85 meter. Zonder demontage is deze vouwsteiger eenvoudig verrijdbaar door een standaard deuropening. De vouwsteiger is voorzien van een dubbel geremd kunststof wiel (Ø 125 mm) met rubber loopvlak. De houten platformen zijn voorzien van een zwaar antislip-profiel. De opwaaibeveiliging op de platformen zorgt voor extra veiligheid. Ook de sporten, met een sportafstand van 28 cm, zijn voorzien van een antislip-profiel. De 4400-POWER is zeer compact op te bergen.

Altrex B.V., Zwolle, (038) 455 77 00, www.altrex.com