Spouwankers en toebehoren

Artikel delen

Hakron, leverancier van producten voor beton- en woningbouw, heeft haar pakket spouwankers en toebehoren drastisch uitgebreid. In de onlangs verschenen brochure ‘Spouwankers’ is het productengamma helder toegelicht.

Het pakket omvat spouwankers voor verschillende toepassingen:
•    inmetselen/lijmen in binnen-/buitenspouwblad (traditioneel): spouwanker type Welle-L, Multi, Multi Plus en Duo;
•    inboren/ schroeven in binnenspouwblad: slagspouwankers type Welle, Welle D, ZV-Welle en ZM 4-6;
•    inboren en vastzetten isolatie in binnenspouwblad: slagspouwankers type PU-Welle en PU-Welle D;
•    inschroeven in binnenspouwblad: schroefspouwankers type PB 10 en Welltec;
•    instorten in prefab binnenspouwblad: type Prefab-spouwanker.

De Hakron-spouwankers zijn leverbaar in drie kwaliteiten: vanuit voorraad in Roestvast staal A4 (toepasbaar t/m milieuklasse MX 4) en roestvast staal A2 (toepasbaar t/m milieuklasse MX3 incl. MX3.2). Omdat er in de markt nog altijd vraag is naar verzinkt, zijn op aanvraag de spouwankers ook in verzinkt stalen kwaliteit leverbaar. Conform norm adviseert Hakron echter om standaard te kiezen voor roestvast stalen spouwankers. De brochure is als PDF op de site te downloaden of wordt u op aanvraag gratis toegezonden.

Hakron, Nunspeet, (0341) 27 88 10, www.hakron.nl