Verbeterde kwaliteit grondeermiddel

Artikel delen

SPS Grondeermiddel, het gele voorstrijkmiddel voor sterk en/of onregelmatig zuigende ondergronden, is een product dat al jaren wordt toegepast door de professionele stukadoor. In de huidige markt is tijdbesparing echter een belangrijke factor, zowel in eind- als voorbehandelingproducten. Om hieraan te voldoen heeft SPS bv, samen met een aantal verwerkers, dit product nog verder doorontwikkeld. 

SPS Grondeermiddel kent nu een snellere droging/afbinding, waardoor gipsproducten nog eerder kunnen worden aangebracht. Tevens is de kleur van Grondeermiddel intensiever geworden, zodat men tijdens de verwerking nog sneller kan zien of er voldoende materiaal is aangebracht. Verder heeft dit grondeermiddel een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 15 kg.
Naast de eigen merken SPS en Finess ontwikkelt en ondersteunt SPS bv ook een groot aantal private label brands, van conceptontwikkeling tot gereed product. Voor diverse industriële toepassingen worden custom-made producten ontwikkeld. In deze segmenten biedt SPS bv, naast een grote diversiteit aan producten en concepten, ook professionele ondersteuning.

SPS bv, ’s-Hertogenbosch, (073) 64 22 710, www.spsbv.com