Weidse vuurbeleving

Artikel delen

Een weidse vuurbeleving in de woonkamer, dat is de woontrend van 2014. De nieuwe inbouwhaard Triple Premium XXL van Faber biedt een vlammenpanorama van maar liefst 174 cm breed. Het moderne, frameless design in combinatie met de flakkerende vlammen geeft een warm gevoel van natuur en luxe.

De Triple Premium XXL van Faber is leverbaar met levensechte houtstammen of moderne witte kiezels. De haard heeft een achterwand van zwart spiegelglas; de weerspiegeling creëert een voller vlammenspel. Dankzij de elektronische ontsteking is de haard sneller en makkelijker op te starten. Dit is bovendien zuiniger dan een waakvlam. De nieuwe Faber afstandsbediening geeft een optimaal bedieningscomfort.
De inbouwhaard is uitgerust met Step Burner®, een ingenieuze gasbrander die altijd mooie vlammen laat zien, ook als er minder warmte gewenst is. Een haard dus voor alle seizoenen. Met de Step Burner® kun je het vlammenspel zelf regisseren. Bij volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer minder warmte wordt gevraagd concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden de vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur.
Met de ITC App van Faber is deze haard te besturen met smartphone, tablet en computer. Niet alleen als afstandsbediening, maar ook voor energiebesparing, verbruiksstatistieken, modulerend vlammenbeeld en onderhoudsmeldingen. Faber Triple Premium XXL heeft levenslange garantie. De haard is 174 cm breed en 40 cm hoog. Consumentenadviesprijs is € 5.495,-.

Glen Dimplex Benelux BV., Heerenveen, (0513) 65 65 00, www.faber.nl