Werkhandschoen biedt bewegingsvrijheid én bescherming

Artikel delen

Maximale bewegingsvrijheid en vingergevoeligheid: dat biedt de nieuwe Showa 341 werkhandschoen van Prestop. Deze ultradunne handschoen met extra flexibiliteit en ademende handrug is ideaal voor bouwvakkers en stratenmakers.

Dankzij de anatomische vorm, lijkt het net alsof u geen handschoen draagt. Daarbij is de handschoen gemaakt van een extra sterk stiksel, zodat deze veel langer meegaat dan andere ‘dunne’ handschoenen. Met de introductie van de Showa 341 geeft Prestop gehoor aan de vraag uit de markt. Uit marktonderzoek is namelijk gebleken dat er behoefte is aan een flexibele, dunnere handschoen met waterdichte palm. Een handschoen, die bescherming en comfort biedt voor stratenmakers en bouwlieden. U kunt een gratis monster aanvragen. Stuur een e-mail naar info@prestopbv.nl.

Prestop B.V., Uden, (0413) 24 44 88, www.prestopbv.nl