Zichtbare werkkleding

Artikel delen

Het is in de industrie en logistieke sector vaak niet verplicht, maar wél veilig: kleding met extra zichtbaarheid. In magazijnen en werkplaatsen zijn veel mensen continu in beweging, te voet maar ook met heftrucks. Een eenvoudige reflectie kan onnodige ongevallen voorkomen. Er is dan ook veel vraag naar kleding zonder de ‘zware Hi-Viz normen’, maar wel met net dat beetje extra reflectie.

Björnkläder laat graag de drager bepalen en heeft daarom een sweatshirt en jas ontworpen, met extra zichtbaarheid op de schouders en bovenarmen. Subtiel en heel functioneel. De kleding is voorzien van handige zakken en is duurzaam én degelijk.
Draagcomfort is één van de eigenschappen waarin Björnkläder volgens de makers uitblinkt. Dit is ook bij het sweatshirt en de jas het geval. Gemaakt van 100% katoen en voorzien van praktische opbergmogelijkheden, wordt de drager van vele gemakken voorzien. Om de set compleet te maken, kunt u ook kiezen voor de praktische werkbroek met reflecterende details op de broekspijp.

Wiltec B.V., Uden, (0413) 24 44 44, www.wiltec.nl