Bouw Compleet Venray

Artikel delen

De vakbeurs Bouw Compleet Venray is hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de bouwwereld elkaar ontmoeten. In combinatie met Bouw Compleet Hardenberg en Bouw Compleet Gorinchem is er een landelijke dekking, maar wel met een regionaal tintje.

Bouw Compleet is voor u de ideale gelegenheid om uw nieuwe producten en diensten onder de aandacht te brengen bij de beslissingsbevoegde bezoeker. Het is de plek bij uitstek om te tonen waarin uw bedrijf zich onderscheidt. U doet dit aan een grote kwalitatieve doelgroep waaronder (onder-)aannemers, calculators, architecten, gemeentevertegenwoordigers, onderhoudssectoren en woningbouwverenigingen. Wij zijn van mening dat het écht ontmoeten van uw (potentiële) klanten de sleutel is tot succesvol zaken doen. Zoals gewend bij Evenementenhal kunt u ook bij Bouw Compleet gebruik maken van onze unieke Full Service Formule. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Frank Groenewegen T. +31 (0) 523-289817 frankgroenewegen@evenementenhal.nl