Verduurzamen van de regio Amersfoort

Artikel delen

7 mei 2014 – Het verduurzamen van de regio Amersfoort is de opgave waar 033Energie voor staat. Diverse bedrijven en organisaties uit Amersfoort (en omgeving) bundelen hun krachten, kennis en expertise. De ervaringen zullen vervolgens worden gedeeld, om zo te komen tot het verduurzamen van de regio Amersfoort en wellicht andere regio’s te kunnen helpen om dit ook te gaan doen.

Unieke aanpak
Uniek in de aanpak is dat de huiseigenaar door alle aspecten van besparingsmaatregelen achter één loket vindt. Dat geldt voor voorlichting, advisering en verbouwing tot het stimuleren van samenwerking tussen huiseigenaren. Dit is te danken aan de samenwerking tussen de bedrijven onderling en de overheid.

Lees hier meer over dit project

Zie hieronder de videoblog