Voorbereidingen Bouw Compleet Vakbeurzen in volle gang!

Artikel delen

In het najaar van 2014 staan er 3 regionale Bouwbeurzen op de agenda bij Evenementenhal, samen zorgen ze ervoor dat er een landelijke dekking gecreëerd wordt. De eerste stappen in de voorbereidingen zijn gezet. Het deelnemersveld begint langzamerhand vorm te krijgen en ook de kennissessies worden ingevuld voor alle drie de bouwbeurzen.

Bouw Compleet in Gorinchem
Gorinchem staat als eerste op de agenda. De tiende editie van Bouw Compleet vindt plaats op 9, 10 en 11 september 2014. Er wordt een regioplein Zuid Holland Zuid georganiseerd dit is in samenspraak met ondernemers en bedrijven uit de regio of die affiniteit hebben met de regio.
Omdat Bouw Compleet Gorinchem wordt gecombineerd met Beton Vakdagen zijn de openingstijden gewijzigd naar 13.00 uur tot 21.00 uur.  Door het raakvlak tussen  beide vakbeurzen wordt de aantrekkingskracht op de bezoekersdoelgroep vergroot. Daar kunt u ook als exposant van profiteren!

Bouw Compleet in Hardenberg
In Hardenberg gaat de zeventiende editie van Bouw Compleet op 7, 8 en 9 oktober 2104 van start. Tegelijkertijd staat hal 5 in het teken van Schilder, Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen, met deze combinatie wordt Bouw Compleet Hardenberg nog completer en creëren we een nog breder aanbod voor de bezoekers.

Bouw Compleet  / Combi Vakdagen in Venray
In Venray wordt er op 4, 5 en 6 november 2014 een solide combinatie van vijf vakbeurzen gepresenteerd die de gezamenlijke bouwkolom bereiken; Bouw Compleet, Monument, Installatie Vakbeurs, Energie & Besparing en Klein Transport Plein.
Deze vakbeurzen hebben een overkoepelende nieuwe titel; Combi Vakdagen in Venray, combinatie van bouw- en installatiebranche onder één dak.

Net als vorig jaar dient u zich ook voor de komende beursedities voor te registreren voor uw entreebewijzen. Als bezoeker ontvangt u dit jaar per post of e-mail een persoonlijke registratiecode. Met deze registratiecode kunt u zich op de website van de desbetreffende Bouwbeurs aanmelden voor een entreebewijs, dat u daarna per e-mail ontvangt. Op vertoon van het uitgeprinte entreebewijs heeft u toegang tot de  beursvloer.
 
Interesse in deelname of wilt u een kennissessies organiseren neem dan contact op met Frank Groenewegen.
T. 0523-289817 of
per e-mail frankgroenewegen@evenementenhal.nl