Nieuwe vlamvertragende kleding

Artikel delen

Dassy lanceert een nieuwe vlamvertragende collectie, die bestaat uit drie modellen die elk gecertificeerd zijn naar de Europese ISO normen voor las- en hittebestendige kledij. Het dragen van deze vlamvertragende kledij beperkt de kans op letsel bij de voornaamste risico’s zoals lasspatten, kort contact met de vlam, stralings- en convectiewarmte.

Werkbroek
Arizona vlamvertragende werkbroek met kniezakken: twee steekzakken, twee achterzakken met klep en verborgen sluiting, dijbeenzak met klep en verborgen sluiting, langwerpige rechterdijbeenzak met klep en verborgen sluiting, verstelbare kniezakken gecertificeerd EN 14404:2004+A1:2010, verstelbare rugelastiek, drienaaldstiksel, brede zoom (extra 5 cm) en certificatie EN ISO 11612:2008 en  EN ISO 11611:2007.

Werkvest
Montana vlamvertragend werkvest: polsbanden regelbaar met velcro, regelbare taille met velcro verborgen ritssluiting met verborgen drukknopen, rugplooien, twee grote steekzakken met klep, twee grote borstzakken met klep en verborgen sluiting, binnenzak, tweenaaldstiksel, certificatie EN ISO 11612:2008 en  EN ISO 11611:2007.

Overall
Toronto vlamvertragende overall met kniezakken: polsbanden regelbaar met velcro, verborgen tweewegritssluiting met drukknopen, rugplooien, twee steekzakken, zij-inkijk, twee borstzakken met klep en verborgen sluiting, twee achterzakken met klep en verborgen sluiting, linkerdijbeenzak met klep en verborgen sluiting, langwerpige rechterdijbeenzak met klep en verborgen sluiting, verstelbare kniezakken gecertificeerd EN 14404:2004+A1:2010, vaste rugelastiek, drienaaldstiksel, brede zoom (extra 5 cm), certificatie EN ISO 11612:2008 en  EN ISO 11611:2007.

Dassy Europe, Brugge, www.dassy.eu/nl