UNETO-VNI helpt leden besparen op mobiliteitskosten

Artikel delen

Veel ondernemers in de installatiebranche betalen nog altijd veel te veel voor hun leaseauto’s, benzine, autoverzekering en voor navigatie- en logistieke software. Brancheorganisatie UNETO-VNI wil daarin verandering brengen en organiseert daarom op 27 juni in Groot Kievitsdal in Baarn samen met een aantal partners een Mobiliteitsdag. 
 
Uit een analyse van UNETO-VNI blijkt dat ondernemers in de installatiebranche fors kunnen besparen op hun mobiliteitskosten. Deze bedragen gemiddeld maar liefst 20 % van de totale bedrijfskosten, besparingen tikken dus fors aan. Daarom organiseert de brancheorganisatie samen met een aantal partners de Mobiliteitsdag. Tijdens deze dag krijgt u tips om te besparen op bijvoorbeeld benzine, navigatiesoftware en leasekosten. Deelnemers kunnen meteen gaan profiteren van lagere kosten dankzij een groot aantal exclusieve commerciële afspraken die UNETO-VNI voor haar leden heeft gemaakt met diverse mobiliteitspartners. 
 
Inventarisatie veel voorkomende vragen
UNETO-VNI heeft de afgelopen maanden geïnventariseerd welke vragen ondernemers hebben rond mobiliteit. Op basis hiervan is het programma van de Mobiliteitsdag vastgesteld. Deelnemers krijgen antwoord op vragen als:
•          Hoe houd ik bedrijfswagens zo efficiënt mogelijk op de weg?
•          Hoe ga ik om met bijtelling, btw bij parkeren, rittenregistratie?
•          Hoe voer ik een efficiënt servicemanagement?
•          Hoe bespaar ik op brandstofkosten?
•          Bedrijfswagen kopen of leasen?
•          Hoeveel kan ik besparen op aan- en afvoer van materialen ?
•          Hoe krijg ik het meeste geld bij de verkoop van mijn busje?
•          Zijn mijn wagens voldoende verzekerd?
 
Parallelsessies
Tijdens een aantal parallelsessies geven de mobiliteitspartners van UNETO-VNI (BCA, BP, NVVS, Parkline, TomTom en UNETO-VNI Verzekeringen) hun visie op een aantal belangrijke thema’s. Ook diverse installateurs gaan in op de oplossingen die zij hebben gevonden voor hun mobiliteitsvraagstukken.  
 
Gratis toegang
Deelname aan de Mobiliteitsdag is gratis voor de leden van UNETO-VNI. Aanmelden is mogelijk via het LedenNet van UNETO-VNI.