Milieuvriendelijke lijmankers

Artikel delen

Hakron heeft drie typen milieuvriendelijke Sympafix lijmankers en toebehoren in haar productengamma opgenomen. Alle lijmankers zijn voorzien van milieu- en emissie-certificaten, een CE-markering en diverse ETA-goedkeuringen. Voor X150-PLUS en C100-PLUS geldt bovendien brandwerendheid F120.
 
Sympafix lijmankers voldoen aan de laatste eisen inzake milieu- en arbo-verantwoord bouwen zoals ‘groene’ LEED-certificering (milieuvriendelijk product) en VOC Emissie klasse A+ (de hoogst haalbare classificatie inzake het ontbreken van schadelijke vluchtige stoffen tijdens en na installatie). Deze drie injectiemortels voor de veeleisende professional worden ondersteund door Sympafix Engineer Calculatiesoftware, voor constructieve berekeningen conform geldende ETA-richtlijnen.
 
Drie typen lijmankers

  • Sympafix X150-PLUS. Pure epoxy mortel voor extreme toepassingen. Dit type is ontwikkeld voor extreme toepassingen, zoals wapening of draadeind in watergevulde diamantgeboorde gaten, grote plaatsingsdieptes en/of boordiameters en extreme belastingen.
  • Sympafix C100-PLUS. Snel uithardend injectieanker met hoge prestaties, zelfs goedgekeurd voor seismische toepassingen! Ook goedgekeurd voor vrijwel iedere andere toepassing: gescheurd en ongescheurd beton, draadeind en wapening, beton en metselwerk, droge en watergevulde boorgaten en verschillende temperatuur-ranges. Er zijn speciale uitvoeringen (zonder ETA) ‘Express’ voor zeer snelle uithardingstijden en ‘Arctic’ voor gebruik in zeer koude omstandigheden.
  • Sympafix M50-PLUS. Snel uithardend polyester chemisch anker met goede prestaties. Ontwikkeld voor de meest gebruikelijke toepassing: draadeind in beton en metselwerk.

 
Voor de universeel toepasbare Sympafix C100-PLUS biedt Hakron een startkoffer met daarin gangbare basisbenodigdheden. De speciale introductieprijs tot en met 31 december 2014 bedraagt € 99,00, exclusief BTW. Inhoud: vier kokers C100-PLUS 300 ml, één spuitpistool, drie staalborstels (8/10,10/14,16/18 mm), zes mengtuiten en één blaaspomp.
 
Hakron Nunspeet B.V., Nunspeet, (0341) 27 88 10, www.hakron.nl