Autohoogwerker in verhuur

Artikel delen

Kamphuis Hoogwerkers heeft de autohoogwerker Ruthmann T540 in de verhuurvloot opgenomen. De hoogwerker wordt ingezet bij hun Duitse vestiging MA-BO, en kan ook in Nederland gebruikt worden. De autohoogwerker heeft een werkhoogte van 54 meter en een reikwijdte van 40 meter en is met name geschikt voor werkzaamheden op grote hoogte, zoals aan antennes en hoogspanningskabels. Ook kan de autohoogwerker ingezet worden als laagwerker onder bruggen, tot ongeveer 7,5 meter onder het maaiveld.
 
De Ruthmann T540 valt op door zijn grote beweeglijke telescoopsysteem, ook op moeilijk bereikbare locaties. Met zijn ongeveer 3 meter verlengde uitschuifbare bovenarm en zijn beweeglijke en verlengde jib is hij zeer flexibel inzetbaar. De beweegbare en verlengde jib en de draaibare en uitschuifbare werkplatform zorgen ervoor dat de autohoogwerker ook flexibel ingezet kan worden op werkplekken ‘achter’ het object.
Het aluminium werkplatform kan uitgeschoven worden van 2,42 naar 3,82 meter. Dankzij het aan het werkplatform geïntegreerde LIFT-UP systeem kan werkmaterieel meegenomen worden, zodat omslachtige montages op locatie niet meer nodig zijn. Het aluminium werkplatform heeft een vrije werkvloer en een hefvermogen van 600 kilo. Dit maakt het mogelijk veel zware gereedschappen in één keer mee naar boven te nemen. De imposante stempelarmen en de toegestane 2° scheefstand zorgen ervoor dat de Ruthmann T540 ingezet kan worden bij extreme gebruikssituaties. Deze nieuwe autohoogwerker wordt verhuurd met een bedieningsman.
 
Kamphuis Hoogwerkers BV, Zutphen, (0575) 54 37 98, www.hoogwerken.nl