Breed toepasbare grond- en hechtmortel

Artikel delen

Strikotherm GG, GW en GW-Plus hecht- en grondmortels zijn een begrip in de opbouw van Strikotherm gevelisolatiesystemen, elk met hun eigen kwaliteiten en verwerkingseigenschappen. Een doorontwikkeling van GW-Plus maakt deze hoogwaardige mortel binnenkort voor nog meer doeleinden geschikt.
 
Naast de toepassing als hecht- en grondmortel in Strikotherm systemen kan GW-Plus nu ook voor de volgende toepassingen worden ingezet:

  • fijn geschuurde afwerking in Strikotherm systeem 200 en Bluclad Open;
  • egalisatie- en afwerkpleister over bestaande (cementgebonden) pleisterlagen;
  • vertinlaag onder Strikocem kalk-cementmortels (mortelgroepen CSI t/m CSIII).

 
De lichtgewicht vulstoffen blijven garant staan voor dezelfde verwerkingseigenschappen die u gewend bent. In dat opzicht verandert er dus niets. Ook de productnaam en prijs blijven vanzelfsprekend ongewijzigd. Door deze ontwikkeling is tevens een nieuw Strikotherm gevelisolatiesysteem geboren: Strikotherm systeem 200 met de fijn geschuurde afwerking van GW-Plus. Het systeem is voorzien van een KOMO-attest waardoor u en uw opdrachtgevers verzekerd zijn van kwaliteit.
 
Strikotherm, Raamsdonksveer, (0800) 787 45 65, www.strikotherm.nl