Gemeentehuis Brummen: Gaat u mee op excursie?

Artikel delen

Op 1 oktober 2014 organiseert Slimbouwen in samenwerking met Kivi Niria een excursie naar het Gemeentehuis van Brummen. Dit veelbesproken project betreft de tijdelijke uitbreiding van een monumentaal pand dat volgens het Turntoo Principe van Thomas Rau is gerealiseerd.
 
Deze dag komt u meer te weten over de het Turntoo principe en praktische toepassing van het concept. U krijgt inzicht in vraag die dit concept aan zowel opdrachtgevers als bouwers in de markt stelt in de verandering van posities en verantwoordelijkheden, maar ook de eigendommen van materialen en gebouwcomponenten. Samen belichten we de kansen, mogelijkheden en uitdagingen die deze innovatieve manier van bouwen heeft, maar we kijken ook kritisch naar of dit de wijze is waarop we in de toekomst alle projecten moeten realiseren. Wilt u meer weten over het concept en uw stem laten horen in de discussies over de toekomst van onze bouwmethodieken? Dan is dit een event dat u niet mag missen!
 
Voor meer informatie, aanmelding en kosten voor deelname, verwijzen wij u graag naar de website van Slimbouwen: www.slimbouwen.nl.