Afbouwsector verrijkt Bouw Compleet Hardenberg

Artikel delen

Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen wordt dit jaar voor het eerst in combinatie met Bouw Compleet Hardenberg georganiseerd. Hierdoor wordt Bouw Compleet verrijkt met exposanten op het gebied van de schilder-, en glasindustrie, afbouw en afwerking. Daarnaast is Probin weer aanwezig met talrijke A-merken en is er ook weer een Klein Transport Plein. Bouw Compleet Hardenberg vindt plaats van 7 tot en met 9 oktober 2014 in Evenementenhal Hardenberg. Uw vertrouwde vakblad BouwTotaal is weer de officiële mediapartner voor Bouw Compleet Hardenberg.
 
Evenementenhal Hardenberg organiseert op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 oktober 2014 Bouw Compleet Hardenberg. In combinatie met Bouw Compleet Gorinchem en Bouw Compleet Venray is er een landelijke dekking, maar wel met een regionaal tintje. De beurs in Hardenberg is een niet meer weg te denken vakbeurs in de regio Noord- en Oost-Nederland. Het aantal bezoekers is de laatste jaren – ondanks de crisis – gelijk gebleven met ruim 20.000 bezoekers. ‘Dit jaar verwachten we mede door de integratie met de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen weer veel bezoekers’, zegt Frank Groenewegen, beursorganisator Bouw Compleet.
Volgens Frank Groenewegen begint tot slot de full-service-formule steeds meer bekendheid te krijgen en dat werpt zijn vruchten zeker af:  ‘Exposanten vinden ons concept nog steeds geweldig. Ze hoeven zelf niet te cateren op hun stand, alles wordt geregeld en de sfeer op de beursvloer is goed en laagdrempelig.’
 
Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen
S.G.A. Vakdagen is dé vakbeurs voor de schilderbranche, glasindustrie, afbouw en afwerking in de bouw. Deze vakbeurs presenteert een volledig assortiment van gerenommeerde toeleveranciers, fabrikanten en dienstverlenende bedrijven in de afbouwbranche. Alle takken van de drie branches worden vertegenwoordigd, van automatisering, gereedschap, onderwijs, verf en tapes tot wandbekleding, werkkleding, hoogwerksystemen, glas en nog veel meer. In 2013 hebben in totaal 4.677 bezoekers de beurs bezocht in Hardenberg.
 
Klein Transport Plein
Tijdens Bouw Compleet Hardenberg is ook het Klein Transport Plein weer aanwezig. Op het Klein  Transport Plein vindt u diverse exposanten die zich richten op het vervoer tot 3,5 ton. Hierbij kunt u denken aan: bedrijfswagens, aanhangers, bedrijfswageninrichtingen, track & trace, laad/lossystemen en diverse accessoires. Het is dus voor u als bezoeker zeker de moeite waard om hier een kijkje te komen nemen. U vindt Klein Transport Plein tijdens Bouw Compleet in HAL 4.
 
Probin aanwezig in Hal 6
Probin en haar partners bieden in Hardenberg tijdens Bouw Compleet weer veel noviteiten voor de bouwbranche. Om en nabij 25 sterke partners ondersteunen de Probin formule op stand in Hal 6. Er zal een breed aanbod van producten te zien zijn op velerlei gebied. Van elektrische gereedschappen tot handgereedschappen, oplossingen in stofvrij werken, innovaties in hang- en sluitwerk, valbeveiliging en bevestigingsmaterialen waarbij probleemoplossing de kern van de zaak is.
In totaal presenteert Probin op de beurs in Hardenberg meer dan 25 A-merken. De absolute top uit de diverse branches is aanwezig. Namen die de breedte van het assortiment duidelijk weergeven. Variërend van de nieuwste elektrische gereedschappen van Bosch en Metabo, de diamantgereedschappen van Carat, de nieuwste gereedschappen van Sola, Ruro, Bahco en Stanley tools, werkkleding van Dunderdon, Craft en Rehamij, veiligheidswerkschoenen van Buckler, de perfecte booroplossingen van Rex tools, valbeveiliging van Allrisk en de beveiligingsartikelen van Double Lock, waaronder het steigerslot Spider. Ook zijn de volgende leveranciers ook prominent op de probin stand aanwezig; Gadella lasersystemen, Polet, Tremco Illbruck, Klop Innovations, Klemko, Abus, Tesa en Heco. Bijzonder veel gelegenheden om eens een kijkje te gaan nemen!  
 
Full-service-formule
Omdat vakbeurzen doorgaans veel werk met zich meebrengen en daardoor veel tijd kosten voor de toch al drukke ondernemers, worden de exposanten door Evenementenhal Hardenberg bijgestaan in hun voorbereidingen. Evenementenhal heeft hiervoor de full-service-formule in het leven geroepen. Groenewegen: ‘De exposanten kunnen zich volledig richten op hun gasten, want de drankjes en hapjes worden verzorgd. De standhouders betalen één bedrag, waarvoor ze een compleet ingerichte standunit krijgen. Daarnaast hebben ze de beschikking over twee standhouderbadges, inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant. Verder bevinden zich op de beursvloer diverse terrassen, waar ze met hun relaties onbeperkt gebruik kunnen maken van de catering. Ook de uitnodigingservice, die door de organisatie wordt verzorgd, en het parkeren voor de relaties zit bij de beursprijs inbegrepen. Een service waar door de exposanten enorm positief op wordt gereageerd. Eén keer een bedrag betalen en daarmee zijn ze verzekerd dat alles tot in de puntjes is geregeld voor hen én voor de gasten.’
 
Beursdata
Bouw Compleet vindt in 2014 plaats op:
Bouw Compleet Hardenberg             7, 8 en 9 oktober 2014
Schilders, Glas en Afbouw               
Vakdagen te Hardenberg                  7, 8 en 9 oktober 2014
Bouw Compleet Venray                    4, 5 en 6 november 2014
Combi Vakdagen* te Venray                        4, 5 en 6 november 2014
Schilders, Glas en Afbouw
Vakdagen te Gorinchem                    11, 12 en 13 november 2014
Openingstijden dagelijks van 14.00 tot 22.00 uur.
 
*Combi Vakdagen is een combinatie van vier vakbeurzen die de gehele bouwkolom bereiken: Installatie Vakbeurs, Energie & Besparing, Bouw Compleet en Monument.