Alles vast in de kofferbak

Artikel delen

U houdt wel van stevig rijden, maar nadeel daarvan is dat alles in de kofferbak rondvliegt. Stayhold voorkomt dat de voorwerpen in uw auto gaan schuiven tijdens de autorit. De houders hechten zich gemakkelijk aan het tapijt van uw kofferbak, door middel van klittenband. Zo houdt de Stayhold al uw voorwerpen veilig op hun plaats.

Gereedschappen, flessen, boodschappen, verfblikken, plantjes en nog veel meer voorwerpen gaan voortaan veilig mee in uw kofferbak. De Stayhold kan ook dienst doen als organizer in uw kofferbak. Zo is uw kofferbak altijd geordend. Dit systeem is niet alleen toepasbaar in uw auto, maar ook in uw boot of caravan die voorzien is van tapijt.
De Stayhold Classic is beschikbaar in Grijs en Oranje. Beide kleuren uit voorraad leverbaar. Op Bouw Compleet Gorinchem is tevens Stayhold Mini te zien. Deze kan in combinatie met de Stayhold Original worden gebruikt voor het creëren van compartimenten en zo grote of zware objecten in beide richtingen te blokkeren. Natuurlijk kan de Stayhold Mini ook los gebruikt worden en is sterk genoeg om producten zelf vast te houden, zoals een koffer, doos of een fles.

Load-Lok Nederland BV
www.loadlok.com
Standnr. 315