Automatische valdorpels

Artikel delen

C.C.E. ontwikkelt, produceert en verkoopt automatische valdorpels. Op Bouw Compleet presenteert het bedrijf de Asdromax Valdorpel.

C.C.E. beschikt over een eigen extrusie-afdeling en gereedschapsmakerij. Zo kan men vanaf ontwerp tot en met eindproduct efficiënt oplossingen aandragen én flexibel en kostenbesparend werken. De nieuwe Asdromax Valdorpel is geschikt voor een groefmaat van 15 x 28 mm en heeft een valhoogte van 20 mm. De valdorpel is 52 dB geluidswerend en 30 minuten brandwerend. Dit product is 150 mm in te korten en biedt een snelle montagemogelijkheid. Ook zijn er veel opties, onder andere extra geluidsdichting of eenvoudige dubbele bediening.
Het bedrijf kan u een uniek concept aanbieden; één groefmaat voor alle voorkomende afdichtingen, van eenvoudig tot en met hoogwaardig brand- & geluidswerend. Dit concept is volgens de makers dan ook hoogwaardig en kostenbesparend.

Beaufort-Sealants
www.beaufort-sealants.com
Standnr. 305